İSU’da geleneksel kurban bayramlaşması yapıldı

İSU’da geleneksel kurban bayramlaşması yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ağustos 2019 Cumartesi 10:52
 İSU’da geleneksel kurban bayramlaşması yapıldı
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünün geleneksel Kurban Bayramlaşması, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Tahir Büyükakın’ın katılımıyla Kurum bahçesinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Genel Müdür yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, İSU Genel Müdürlük ve Şube Müdürlüğü çalışan personelleri katıldı.

SAĞLIK: EN MUTLU ŞEHİR 
KOCAELİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık yaptığı konuşmada zamanın çok hızlı geçtiğini ve geçen süre zarfında İSU olarak Kocaeli bölgesinde aynı hızla çalışmalara devam edildiğini vurguladı. 
Genel Müdür Sağlık; Kocaeli’nin her bölgesinde suların kesintisiz aktığını kanalizasyon sistemlerinin, arıtmaların, bakım onarım işlerinin sıkıntısız bir şekilde devam ettiğini ve vatandaşlara kesintisiz hizmet sağlandığını ifade etti. 

Sağlık, "Yeni Kocaeli vizyonunda Başkanımızın bize gösterdiği bir istikamet var, 'En mutlu şehir Kocaeli'. Bir şehrin mutluluğu için insanlar mutlu olacak, hayvanlar mutlu olacak, çevresi mutlu olacak, akarsuları havası temiz olacak, denizleri temiz olacak ki bu şehir mutlu olsun. Bunun için bize düşen görevler var. İçme suyunun kalitesinden, kanalizasyon kolektör hatlarından çıkan metan gazına, şehrin hava kalitesine kadar görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.

Kocaeli’de her gün çalışma kalitesinin artırılması gerektiğini söyleyen Sağlık, "Herkes kendi bulunduğu ortamda kendini geliştirip daha etkin bir görev anlayışla hareket ederse bu kent mutlu bir kent olacak biz ne kadar iyi çalışırsak vatandaşlarımızda o kadar mutlu olur” dedi.

Kurban Bayramında yola gidecek personele uyarıda bulunan Genel Müdür Ali Sağlık, Bayram nedeniyle memleketlerine giden  personellere trafikte kurallara uyarak sağ salim dönmeleri temennisinde bulundu. Genel Müdür Ali Sağlık, Herkesin Kurban Bayramını tebrik ederek hayırlı bayramlar dileyerek sözlerini tamamladı.

GENEL SEKRETER GÜNDOĞDU:
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, tüm personelin kurban bayramını tebrik ederek herkesin hayırlı bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

BÜYÜKAKIN: İSU TÜRKİYE’DE ÖRNEK KURUM

İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve personelin bayramlarını tebrik eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, "Gönül ister ki daha sık bir araya gelelim seçimlerden sonra büyük bir yoğunluğumuz oldu. Önümüzde ki süreçte inşallah daha sık bir araya gelme fırsatımız olur diye düşünüyorum. Ben bu işi bir emanet olarak görüyorum bize insanlar bu şehri 5 yıl emanet etti. Bizim için bu görev ateşten gömlek bu şehirde bir garibanın aç yatması uyuması bir çocuğun istediği bir şeyi alamaması bize vebal” dedi. 

İSU olarak vatandaşla iletişime geçen her personelin Büyükşehir Belediye Başkanının temsilcisi olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, “Her birinizi ben sahadaki benim elim ayağım gözüm kulağım olarak görüyorum biz bir takımsak birlikte bu emaneti üstleneceksek sizden de aynı hassasiyeti bekliyorum” diye konuştu.

İSU Genel Müdürlüğünde çok başarılı örnek çalışmalar yapıldığını ifade eden Büyükakın, "İSU Türkiye’de birçok kurumun örnek aldığı projeler yaptı. Ben bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum. Bundan sonra daha çok çalışarak başarılı olmalıyız” dedi.

Herkesin Kurban Bayramında Trafik kurallarına dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Bu bayram gibi başka bayramları da ağız tadıyla yaşamanızı temenni ediyorum. Herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Müdür Ali Sağlık, programa katılan İSU yönetici ve personellerin bayramını tek tek tebrik ettiler.


Son Güncelleme: 10.08.2019 10:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37