İzmir'de Türk- Yunan dostluk ve barış mesajı

09 Ekim 2021 Cumartesi 11:25
İzmir'de Türk- Yunan dostluk ve barış mesajı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, 15 Balkanlılar Halk Dansları ve Kültür Festivali'ne, 'Uluslararası Giritliler ve Mübadiller Federasyonu' daveti ile katılan Yunanistan temsilcisi Girit Kandiya, dans gösterisi gerçekleştirdi.İZMİR(İGFA)- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı festivalde dans gösterisi yapan Christoforos Brintakis yönetimindeki, dans ekibi ‘Uluslararası Giritliler ve Mübadiller Federasyonu’ Genel Başkanı Zafer Yusuf Güzelkasap'ın, Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza'nın özel daveti ile Başkonsolosluğa gerçekleştirdikleri ziyarette dostluk ve barış mesajı verdi.

Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza, ""Özellikle Türkiye ve Yunanistan arasında olmak üzere , bölge barışına da katkı sağlayacak bu gibi çalışmalardan büyük Memnuniyet duyuyoruz. Devamı ve benzer yeni  projelerde de 'Uluslararası Giritliler ve Mübadiller Federasyonu' ile işbirliğiiçinde olup destekleyeceğiz" dedi.

Görüşmede  karşılıklı dostluk ve barış mesajlarının verildiği bu anlamlı ziyaretin anısına Genel Başkan Zafer Yusuf Güzelkasap Başkonsolos Despoina Balkiza'ya plaket verdi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37