İzmit Belediyesi’nde yeni atamalar

İzmit Belediyesi'nde verimliliği arttırmak ve üretken yapıyı daha sürdürebilir kılmak amacıyla 5 müdürlükte yeni atamalar gerçekleştirildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ağustos 2020 Perşembe 22:18
İzmit Belediyesi’nde yeni atamalar

İzmit Belediyesi’nde yapılan yeni atamalar kapsamında kadrosu boş olan Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne Cemal Taki Şahan, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne Dr. Mehmet Çetinkaya, Yazı İşleri Müdürlüğü’ne kadrosu aynı müdürlükte bulunan Şaziye Marul, Şaziye Marul’dan boşalan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne eski Ruhsat Denetim Müdürü Hüseyin Demirkır, Hüseyin Demirkır’dan boşalan Ruhsat Denetim Müdürlüğü’ne ise Reyhan Erbayrak atandı.

CEMAL TAKİ ŞAHAN KİMDİR ?

1966 yılında Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden mezun oldu. 1991-1994 yıllarında Mamak Belediyesinde İkmal Şefi, 1994-2011 yılları arası Denizcilik Müsteşarlığında mühendis ve Stratejik Yönetim ve Planlama Birim Sorumluluğu görevlerinde bulundu. 2012-2018 yılları arasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında görev yaptı. Emekliliğinin ardından Turkcell Avrupa Veri Merkezi İnşaatı Şantiyesi’nde koordinatör olarak görev yaptı.

1998-2000 yılları arasında TMMOB Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2008-2010 yılları arasında Türk Mühendisler Birliği Derneği Genel Başkanlığı görevlerini yürüttü. Uzmanlık alanları olan Stratejik Planlama, İç Kontrol Sistemi, Kalite Yönetim Sistemi alanlarında eğitimler verdi. Denizcilik Müsteşarlığı ve Ulaştırma ve Altyapılar Bakanlığında stratejik planların hazırlanmasında ekip başı olarak görev yaptı.

DR. MEHMET ÇETİNKAYA KİMDİR ?

1974 yılında İzmit’te doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmit’te okudu. Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun oldu. Meslek hayatına Bekirpaşa Belediyesinde Veteriner Hekim olarak başladı. Sonrasında Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık ve Meslek Yüksek Okulunda öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Ormanya Doğal Yaşam Parkında Sorumlu Veteriner Hekim olarak çalıştı.

Uludağ Üniversitesi’nde yüksek lisans, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde yüksek lisans ve Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dölerme ve Suni Tohumlama Bölümünde doktora yaptı. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37