İzmit Belediyesi'nden ücretsiz danışmanlık hizmeti

İzmit Belediyesi'nden ücretsiz danışmanlık hizmeti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ekim 2019 Perşembe 21:13
İzmit Belediyesi'nden ücretsiz danışmanlık hizmeti

 

İzmit Belediyesi Aile Rehberlik Merkezi'nde çocuklara ve ebeveynlere özel danışmanlık hizmeti verilerek daha sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi noktasında çalışmalar devam ediyor

Cephanelik bölgesindeki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içeresinde faaliyet gösteren İzmit Belediyesi Aile Rehberlik Merkezi’nde iki uzman psikolog aile danışmanlığı, bireysel danışmanlık, çocuk psikolojisi danışmanlığı branşlarında hizmet veriyor. Aile Rehberlik Merkezi bünyesinde sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla çocuklarla özel olarak ilgileniliyor.  Merkezde çocuklar, aile içi ve sosyal çevresindeki ilişkilerindeki sorunların çözümüne ulaşma noktasında uzmanlardan yardım alabiliyorlar. 

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN TERAPİSİ

İzmit Belediyesi Aile Rehberlik Merkezi bünyesindeki danışmanlıklara ilave olarak çocuklar için oyun terapisi, palyatif bakım hastaları ve yakınları için de Alikahya Yerleşkesinde psikolojik danışmanlık hizmeti de veriliyor. İzmit Belediyesi’nin bu ücretsiz hizmetinden yararlanmak isteyen İzmit sınırları içinde yaşayan vatandaşlar 3315400 ve 3180000 – 2213 numaralı telefondan randevu alabilirler. 


Son Güncelleme: 10.10.2019 21:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37