İzmit Belediyesi’ne yeni atama yapıldı

İzmit Belediyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde görev değişikliği önceki gün gerçekleşti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Eylül 2020 Cumartesi 19:25
İzmit Belediyesi’ne yeni atama yapıldı

İzmit Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde görev değişikliği önceki gün gerçekleşti.

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne, Saraybahçe Belediyesi dönemi Temizlik İşleri Müdürü İsmail Göksu getirildi. Vekâleten Temizlik İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Havva Açıkgöz ise asli görevi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevine devam edecek.

TEMİZLİKTE TECRÜBE ÇEVREDE KALİTE

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünü vekâleten yürüten Havva Açıkgöz, Saraybahçe Belediyesi dönemi Temizlik İşleri Müdürü İsmail Göksu’nun, göreve getirilmesiyle asli müdürlük görevi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevine geri döndü. İsmail Göksu’nun Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne getirilmesiyle birlikte, hem Havva Açıkgöz geri dönüşüm ve çevre projelerine daha fazla odaklanarak çevreci belediye anlayışını daha da geliştirecek, hem de İsmail Göksu’nun geçmiş tecrübelerinden yararlanılacak.

Son Güncelleme: 12.09.2020 19:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37