banner55

KADEF yardım seferberliği başlattı

Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu bünyesinde bulunan 10 Ağrı Derneği aracılığı ile kumanya yardımı yaptı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Mayıs 2020 Cumartesi 14:33
KADEF yardım seferberliği başlattı

Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu bünyesinde bulunan 10 Ağrı Derneği aracılığı ile kumanya yardımı yaptı. Federasyon Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetiminin hayırsever iş adamlarının desteği ve çalışmaları ile Kocaeli’de bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanan 500 koliyi dağıttı.

KADEF bünyesinde bulunan 10 dernek aracılığı ile ilçelerde dağıtımı gerçekleştirilmeye başlanan kumanya ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere dağıtımına başlandı.

Hedeflerinin 1000 koli dağıtmak olduğunu söyleyen KADEF Başkanı Ömer Yıldırım; “Kısa süre önce kurulmamıza rağmen bugün dünyanın içinden geçtiği bu süreçte hemşerilerimiz ile hayırseverler arasında köprü kurmayı başarıp bu zor günlerde dayanışma sergiledik” dedi.

Başkan Ömer Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

Öncelikle Bu projeye maddi, manevi katkıda bulunan ve bizden desteklerini esirgemeyen dostlarımıza, hemşerilerimize teşekkür ederim. Covid-19 salgının ülkemizi etkisi altına aldığı günden itibaren kısa süre önce kurulan bir Federasyon olarak hızla organize olup en ön saflarda olmamızda desteklerini esirgemeyen Dernek Başkanı ve Yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim.

KADEF Kocaeli’deki Ağrılılar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerin desteği ile yardımlarda bulunmaya devam edecek.

KADEF Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte oluşturduğumuz komisyonla sahada çalışmalarımızın meyvesini aldık. İş adamlarımıza ve dostlarımıza ulaşarak istişarelerde bulunduk. Öncelikle bu projeye maddi manevi katkılarını esirgemeyen hemşerilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederim.

İyilik bizim kültürümüzde, inancımızda ve yaşam tarzımızda var. Covid-19 virüsü yaşandığı ilk günden bu yana sorunların nasıl aşılabileceği ile ilgili, yaşadığımız kentin insanına ve hemşerilerimize projelerle katkı sağlamak amacıyla üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiniz, hiç kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın. Ramazan Kumanyaları ve hediye çeklerini, KADEF’in bünyesinde bulunan derneklerimize teslimatı yapılmıştır.

Kapınızı çalanı geri çevirmeyin. Derdini dinleyin, mutlaka ihtiyaçlarına cevap verin, taleplere cevap verin ve güler yüzle yolcu edin. Gülen yüzünüzü hemşerilerimizden asla esirgemeyin. İnsanlar birbirlerine yardımdan el çektikleri gün insanlık yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz, dedi. Ağrılılar Kocaeli’nde büyük bir ailedir. Eller çok olunca yükler hafifleşir. Projemiz devam etmektedir. Hayırsever iş adamlarımızın ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırmak üzere yapacakları yardımları bekliyoruz, ulaştırmaya da devam edeceğiz.

DERNEKLERİMİZ:

1-Kocaeli Ağrılılar Derneği

2-Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği

3-Körfez Ağrılılar Derneği

4-Hereke Kışladüzü Ağrılılar Derneği

5-Dilovası Ağrılılar Derneği

6-Dilovası Taşlıçaylılar Derneği

7-Dilovası Eleşkirtliler Derneği

8-Gebze Ağrılılar Derneği.

9-Darıca Ağrılılar Derneği

10-Çayırova Ağrılılar Derneği

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37