Kafenin üzerine ağaç devrildi: 2 yaralı

Kafenin üzerine ağaç devrildi: 2 yaralı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Temmuz 2017 Cumartesi 13:24
 Kafenin üzerine ağaç devrildi: 2 yaralı


Kadıköy'de kökünden kırılan ağaç karşı kaldırımda bulunan kafenin üzerine devrildi. O esnada kafenin önünde oturan iki kişi yaralandı.

Olay sonrası caddenin giriş ve çıkışları güvenlik şeridi çekilerek yaya trafiğine kapatıldı. İtfaiye ekipleri tarafından elektrikli testere ile parçalara ayrılan ağaç, kepçe yardımıyla kamyona yüklenerek kaldırıldı. Kadıköy Belediyesi temizlik işçileri tarafından temizlenen cadde yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yaya trafiğine açıldı.

GÜRÜLTÜYLE BİRLİKTE İNSANLAR KOŞUŞMAYA BAŞLADI

Ağacın üstüne devrildiği dükkanın sahibi Özgür Birer "Biz dükkandaydık birden büyük bir gürültü geldi. Gürültüyle birlikte insanlar koşuşmaya başladı. Burada bir iki tane yaralı vardı. Ayakta olan müşteriler zaten içeriye koşmaya başladı. Yaralıları çıkardık.

Yaralıların durumu çok ağır değildi. İlk panik atlatıldıktan sonra itfaiye ve polisi aradık. Bu ağaç burada epey zamandır var. Sağlam gibi görünüyordu, pek yıkılacak gibi bir görüntüsü yoktu. Dükkanımda maddi hasar meydana geldi. Can kaybı olmasın gerisi önemli değil" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 01.07.2017 13:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37