KAISİAD'dan Bolu çıkarması

KAISİAD'dan Bolu çıkarması

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Kasım 2016 Pazartesi 16:28
KAISİAD'dan Bolu çıkarması
Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), yöneticileri ve üyeleri hafta sonu Bolu'da stres attılar. Bolu'da bulunan ve kanatlı sektöründe Türkiye'nin en büyük firmalarından biri olan Beypiliç A.Ş'nin misafiri olan KAISİAD üyesi işadamları keyifli bir gün geçirdiler.

GEBZELİ İŞADAMLARI BEYPİLİÇ'İN MİSAFİRİ
Beypiliç A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teoman İnal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen Bolu ziyaretinde Gebzeli işadamları hem kanatlı sektörü hakkında bilgi aldılar, hem de aileleriyle birlikte stres atıp keyifli bir gün geçirdiler. 

Beypiliç A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teoman İnal, Gebzeli işadamlarını Bolu Gölcük'te kahvaltıda ağırladı ve herkesle yakından ilgilendi.



BAVAŞ TEŞEKKÜR ETTİ
Beypiliç'in misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden KAISİAD Başkanı Nasreddin Bavaş da gördükleri ilgi nedeniyle Beypiliç A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teoman İnal'a teşekkür etti. 

Bavaş, "Teoman Bey, bizimle birlikte her yıl Sarıkamış gezimize de katılıyor. Bugün de Bolu'da bizi ağırladı. Kendisine ve Beypiliç ailesine teşekkür ediyorum. Üyelerimizden Ogün Tavukçuluk da Beypiliç'le birlikte çalışıyor ve bu gezimize aracılık etti. Bu tür gezilerimize bundan sonra da devam edeceğiz" dedi. 



Son Güncelleme: 28.11.2016 16:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37