banner55

Karabacak çalışmaları yerinde inceledi

Karabacak çalışmaları yerinde inceledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Ekim 2017 Perşembe 14:59
Karabacak çalışmaları yerinde inceledi


Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yapımı devam eden Sahil 4.Etap Düzenleme Çalışmaları ve Mini Marina'yı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Karabacak, Darıca Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımı son aşamaya gelen Sahil 4.Etap Düzenleme Çalışmaları ve Mini Marina’nın bölgenin sayfiye alanı haline gelen Darıca sahiline değer katacağını söyleyerek, her iki projenin de yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

Başkan Karabacak, "Darıca sahilde bulunan kum deposundan Aslan Çimento Fabrikası'nın alt kısımlarına kadar olan alanda devam eden Sahil 4.Etap Düzenleme Çalışmaları tamamlandığında vatandaşlarımız bu bölgede sıcak piknik yapma imkanına kavuşacak. Bu bölgede asfalt serim ve taş tahkimat işlerinin ardından barbeküler, kamelyalar ve çocuk oyun parklarının inşası da tamamlandı. Peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Mini Marina’da da aynı şekilde çalışmalar ara vermeden devam ederken, projenin tamamlanmasıyla birlikte Darıca’lı balıkçılar en büyük hayallerine kavuşmuş olacaklar.

İçerisinde balıkçı teknelerinin bakım ve onarımlarına olanak tanıyan alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerinde olacağı mini marinanın içerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak. Her iki projede ana yollardaki düzenlemelerin yanı sıra yan bağlantı yolları da iyileştirilerek halkımızın bu alanlara rahatlıkla ulaşımına imkan sağlayacağız.

PROJELER BÖLGEMİZDE DEĞER KATIYOR

Halkımıza yeni yaşam alanları açma adına çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. Sahillerimiz her geçen gün yenilenen yüzüyle bölgemizin en önemli sayfiye alanları haline geldi. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdiden vatandaşlarımıza  ve bölgemize hayırlı olsun" diyerek her iki proje hakkında bilgiler aktardı. 
Son Güncelleme: 26.10.2017 15:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37