Kartepe Belediyesi’nden 3’ncü kan bağışı kampanyası

Kartepe Belediyesi ile Türk Kızılay’ı “Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun” sloganıyla kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenledi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Şubat 2021 Çarşamba 14:11
Kartepe Belediyesi’nden 3’ncü kan bağışı kampanyası

Kartepe Belediyesi, Türk Kızılay’ı ile birlikte üçüncü kez kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenleniyor. 11 Şubat Perşembe günü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kent Meydanı No:2 adresinde bulunan Belediye Hizmet Binası’nda gerçekleşecek olan kampanya tüm belediye personeli ve gönüllü vatandaşlar bağışta bulunabilir. “Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun” sloganıyla düzenlenen Kan ve Kök Hücre bağış kampanyası saat 10.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

KOCAMAN’DAN ÇAĞRI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, makamında kabul ettiği Kocaeli Kan Merkezi Sorumlusu Barış Can Karadağ’ı misafir ederek kampanya hakkında istişarede bulundu. Kartepe Belediyesi personeline ve hemşehrilerine çağrıda bulunan Başkan Kocaman "Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun" sloganıyla 11 Şubat Perşembe günü Belediye Hizmet Binamızın giriş bölümünde yapılacak olan Kan ve Kök Hücre bağışı kampanyasına tüm hemşirelerimiz bekliyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37