banner55

Kartepe istasyon otopark hızla ilerliyor

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla başlayan otopark çalışmaları, kısa sürede hizmete açılmak üzere hızla ilerliyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Kasım 2020 Pazartesi 22:16
Kartepe istasyon otopark hızla ilerliyor

Kartepe İstasyon Mahallesi’nde ki trafik yoğunluğu ve buna bağlı yaşanan otopark sorununa çözüm bulunması için Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yapımına başlanan otoparkta beton serimine başlanıldı.

BETON SERİMİ YAPILDI

Belediye Başkanı Kocaman’ın da yakından takip ettiği otopark yapımında belediye ekipleri gece-gündüz demeden saha zemin iyileştirme çalışmalarını yaptı. 2 bin metre kare alanda yapılan saha zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanması birlikte beton serimine başlanıldı. Belediye ekipleri beton seriminde 250 metre küp, 6 ton çesan demir, 300 ton stabilize malzeme kullanıldı. Yapılan beton serim çalışmalarının hafta sonu tamamlanmasının ardından çizgilerinin çekilmesi planlanıyor.

TRAFİK SORUNUYLA MÜCADELE

yapımını yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İstasyon Mahallemiz yaya ve araç yoğunluğu bakımından oldukça hareketli bir mahallemizdir. Esnaflarımız ve hemşehrilerimizin istek ve talepleri sonrasında araç yoğunluğunun azalması için otopark yapımına başladık. Kısa sürede 150 araçlık otopark tamamlanarak hizmete sunulacaktır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37