Kartepe istasyona otopark takviyesi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü İstasyon Mahallesi’nde otopark yapımına başladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Kasım 2020 Perşembe 20:33
Kartepe istasyona otopark takviyesi

Kartepe İstasyon Mahallesi’nde yaşanan trafik yoğunluğu ve buna bağlı yaşanan otopark sorununa çözüm bulunması için Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla otopark yapımına başlandı. Başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan bilgi aldı.

OTOPARK ÇALIŞMASI HIZLA İLERLİYOR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstasyon Mahallesi’nde yoğun trafiğin sebep olduğu parklanmaya çözüm amacıyla birkaç noktada otopark alanları oluşturulacak. İlk otopark çalışması Hürriyet Caddesi üzerinde 2 bin metre kare alanda yapılmaya başlandı. Belediye ekipleri tarafından beton dökülerek, şık ve kullanışlı bir otopark alanı oluşturulmak üzere hafriyat çalışmaları hızla devam ediyor.

TRAFİK SORUNUNA MÜDAHALE

Otopark yapımını yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bölgemizde hem gözlemlerimiz hem de hemşehrilerimizle, esnaflarımızla yaptığımız istişareler neticesinde, trafik yoğunluğuna ve ticari hareketliliğe bağlı bir otopark sorunu olduğunu tespit ettik. Emniyet güçlerimizin denetim ve uyarılarıyla birlikte, bizde artan ihtiyacı karşılamaya yönelik otopark çalışmamızı başlattık. 150 araçlık ilk otopark lokasyonumuz Hürriyet caddesi üzerinde 2 bin metre kare alana yapılacaktır. Burada yapılacak olan otoparkın tamamlanması sonrasında alternatif yer ve çözümler için çalışmalarımız devam ediyor. Şimdiden Kartepeli hemşehrilerimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37