Kartepe Kültür Ve Taziye Evi tamamlandı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın projelerinden biri olan “Kültür ve Taziye Evi” çalışmaların tamamlanması sonrasında hizmete hazır hale getirildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Aralık 2020 Perşembe 13:55
Kartepe Kültür Ve Taziye Evi tamamlandı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın projelerinden biri olan “Kültür ve Taziye Evi” çalışmalar eksiksiz tamamlandı. Belediye Başkanı Kocaman Kültür ve Taziye Evi’nde son kontrolleri de kendisi yaptı.

512 METRE KARE FONKSİYONEL YAPI

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan “Kültür ve Taziye Evi” 432 metre kare kapalı 80 metre kare açık alanı ile hizmet verecek. Bay – Bayan Taziye Salonu, yönetim ofisi, mutfak, bay-bayan ve engelli şadırvan ile wc yer alacak. Oturma gruplarının da yer alacağı ve çok amaçlı olarak tasarlanan Kültür ve Taziye Evi mahallenin diğer sosyal-kültürel ihtiyaçları doğrultusunda da hizmet verebilecek.

250 METRE KARE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Belediye ekipleri “Kültür ve Taziye Evi” çevresinde 250 metre kare alanda çocuklar için oyun parkı, yeşillendirme, ağaçlandırma, giriş sundurmaları yapımını da tamamladı. Bina girişinde saksılar konularak çiçeklendirmeler ile daha güzel bir görünüme kavuşturuldu.

PANDEMİ SONRASINDA HİZMET VERECEK

“Yeni bir hizmeti daha Kartepemize kazandırdık” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe Belediyesi Kültür ve Taziye Evi ilçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Zor günlerimizde üzüntümüzü biraz olsun azaltacak, dost ve akraba ziyaretlerinin yapılabileceği Kültür ve Taziye Evi’miz yaşanan pandemi sürecinin ardından hemşehrilerimizin hizmetinde olacak” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37