Kartepe Uzuntarla Kültür Merkezi hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapılan Uzuntarla Kültür Merkezi inşaatı hızla ilerliyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Mayıs 2020 Pazar 17:58
Kartepe Uzuntarla Kültür Merkezi hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi’nin Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor. Kültür merkezi, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilirken içinde muhtarlık ofisi ve sağlık ocağı da yer alacak.

TOPLAM ALANI 1488 METREKARE

Uzuntarla mevkiinde 1488,6 metre karelik alana yapılan kültür merkezinin inşaatı hızla devam ediyor. Yapının kültür merkezi bölümünde 540 metrekarelik çok amaçlı salon, gelin odası, kulis, bay bayan WC’ler yer alacak. Yapının içerisinde spor salonu ve muhtarlık birimi de olacak. Sağlık Ocağı bölümünde ise doktor odaları, muayene odaları, aşı odası, bebek bakım odası, mescit ve WC’ler bulunacak. Bina çevresi yaklaşık 3 bin 700 metrekare olup otopark ve yeşil alan düzenlemeleri yapılacak.

KARTEPE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Uzuntarla Kültür Merkezi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapıldığını belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Covid-19 önlemleri aralıksız devam ederken, ilçe genelinde ki yatırımlarımızı da hızlandırdık. Bu zor günleri tedbirlerlerden vaz geçmeden atlatacağız. Covid-19 süreci, 2 aylık dönem yatırımlarımızın bir kısmını yavaşlatsa da normalleşme günleriyle birlikte tempomuzu arttırarak çalışmalarımızı en hızlı şekilde nihayete erdireceğiz. Tüm dünya ülkeleri zor bir ölüm-kalım mücadelesi verdi. Normalleşme sürecinde eski alışkanlıklarımızın bazılarından vaz geçip, sağlığımız için zorunlu olan yeni alışkanlıklar edineceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.05.2020 18:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37