Kartepe’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepeliler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:41
Kartepe’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yaptığı çağrıya Kartepeliler de katıldı. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepeliler saat 19.19'u gösterdiğinde evlerinin balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan coşkuyla okudular.

COŞKU İLE KUTLAMA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 19 Mayıs coşkusunu hemşehrileriyle birlikte yaşadı. Ataevler Mahallesi’nde hemşehrilerini ziyaret eden Başkan Kocaman, balkonlar ile pencerelerini Türk bayrakları ve balonlarla süsleyen hemşehrilerine eşlik etti. İstiklal Marşı'nın ardından ellerindeki Türk bayraklarını sallayan bazı vatandaşlar, ıslık ve alkışlar eşliğinde 101. yılı kutladı.

SENEYE İNŞALLAH MEYDANLARDA KUTLARIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıl dönümünü coşkuyla kutladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs çağrısına Kartepeliler de katılarak evlerinin balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı’mızı büyük bir coşku ile okudular. İnşallah seneye sokaklarda, meydanlarda coşkuyla eskisi gibi kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37