Kartepe’de 2 bin fidan toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Kartepe’de 2 bin fidan toprakla buluştu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Kasım 2020 Perşembe 13:22
Kartepe’de 2 bin fidan toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Kartepe’de 2 bin fidan toprakla buluştu.

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyası bu yıl da 11 Kasım saat 11.11'de düzenlenen organizasyon ile Kartepe’de 2 bin fidan toprakla buluştu.

2 BİN FİDAN DİKİLDİ

Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi’nin önderliğinde Kartepe Orman İşletme şefliği sınırlarındaki Arslanbey OSB içerisinde 25 dönümlük alana bin adet akasya ve bin adet fıstık çamı fidan dikildi.

GENİŞ KATILIM

Milli Ağaçlandırma Günü programına Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan, birim müdürleri ve öğrenciler katıldı.

DAHA YEŞİL BİR TÜRKİYE, DAHA YEŞİL BİR GELECEK

Fidanların dikimi sonrasında değerlendirme de bulunan Kartepe Belediye Başkanı Kocaman “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde Kartepe’de 2 bin fidan toprakla buluşturuldu. Dikilen her ağaç, daha yeşil bir Türkiye, daha yeşil bir gelecek. Milyonlarca fidanı Geleceğe Nefes olmak için topraklarımızla buluşturduğumuz Milli Ağaçlandırma Günü'müz kutlu olsun!” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37