Kartepe’de gasilhanenin temeli atıldı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından Covid-19 öncesi müjdesi verilen modern gasilhane çalışmalarına start verildi. Proje tamamlandığında 165 metre kare de hizmet verilecek.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mayıs 2020 Salı 12:40
Kartepe’de gasilhanenin temeli atıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri son gelişmelere uygun olarak Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ediyor. Covid-19 pandemisine karşı tedbirler devam ederken, Belediye Başkanı Kocaman, İstasyon Mahallesi’nde hizmet verecek olan gasilhanenin temelini attı.

165 METRE KARE MODERN GASİLHANE

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında İstasyon Mahallesi Gasilhanesi’nde 165 metre kare kapalı alanda hizmet verecek. Bay – Bayan Gasilhaneleri 22,50 metre kare olarak planlandı. Bekleme salonu 26 metre kare, ofis 5,95 metre kare, mutfak 5,95 metre kare, depo/ çamaşırhane 14,80 metre kare olacak. Tesis içerisinde ayrıca bay - bayan- engelli şadırvan ile wcler bulunacak.

MODERN VE ÖRNEK PROJE

Proje hakkında Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan bilgi alan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemize uzun yıllar hizmet verecek olan gasilhanemizin yeni hizmet binası modern donanımı ile örnek bir bina olacak. Cenaze hizmetlerimiz ile hemşehrilerimizin zor zamanlarında yanlarında olarak tüm ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşılıyoruz. Artan nüfus ve yenilenme gerekliliği ile ilçemizin böyle modern bir gasilhaneye ihtiyacı vardı. Temelini attığımız bu yeni projemizi de en kısa zamanda bitirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun...” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37