Kartepe’nin konteynırları pırıl pırıl

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz ve sağlıklı Kartepe için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Kasım 2020 Çarşamba 17:36
Kartepe’nin konteynırları pırıl pırıl

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz ve sağlıklı Kartepe için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde bulunan çöp konteynırlarını, çöp toplama ekibi ile eşzamanlı olarak bulundukları yerde çöpleri boşaltıldıktan sonra yıkama aracı ile yıkayarak ediyor ve Covid-19’a karşı tedbirlerini sıkılaştırıyor.

TEMİZLEME VE DEZENFEKTE

Görevli personel tarafından iç ve dış yüzeyi titizlikle temizlenen konteynerler sonrasında yıkama ve dezenfekte aracına konularak burada kapalı sistem olarak basınçlı su ve özel solüsyonla dezenfekte ediliyor. Tortu kalmayacak şekilde temizlenen konteynerler daha sonra vatandaşların hizmetine sunuluyor. Mart ayından itibaren ilçe genelinde bulunan çöp konteynırları 9 bin 292 defa dezenfekte edildi.

KISA SÜREDE TEMİZLİK

Çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı, konteyner içindeki çöpleri çevreye dağıtmadan düzenli bir şekilde toplamanın yanı sıra, modern donanım ile 3 dakika gibi kısa bir süre içinde konteynerleri temizleyerek yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor. İşlemler sırasında araç, pis suyu kendi içerisinde barındırırken konteynerler doğaya zarar vermeyen özel solüsyonlar ile dezenfekte edilmiş oluyor.

ÇEVREYE DUYARLI OLALIM

Kartepe genelinde konteynırların titizlikle temizlendiğine dikkati çeken Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ekiplerimiz Covid-19 tedbirlerine dikkat ederek alınan kurallar çerçevesinde konteynırları boşaltmanın yanı sıra dezenfekte ediyorlar. Hemşehrilerimiz çevreye olan saygısı bizlerin daha hızlı ve etkili hizmet üretmemize destek olmaktadır. Konteynırlarımızın temizlikleri ve dezenfekte işlemleri periyodik olarak devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37