KASKİ su depolarını artırıyor

06 Mart 2022 Pazar 12:47
KASKİ su depolarını artırıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2021 yılında kent genelinde 7 milyon 817 bin TL maliyet ile 23 adet su deposu ve kuyu binası imalatı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) KASKİ Genel Müdürlüğü, yaşamın en önemli temel kaynağı olan içme suyunu Kayseri halkına temiz, sağlıklı ve daha güvenilir ortamda ulaştırılması için yatırımlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz yıl özellikle nüfusun arttığı bölgelerde yeterli miktarda içme suyu iletimi sağlamak için yeni su depoları ve kuyu binaları inşa edildi. Diğer yandan mevcut yapılarda ise bakım onarım ve tadilat işlemleri gerçekleştirilerek daha sağlıklı bir yapıya kavuşturuldu.  

Başkan Büyükkılıç, KASKİ tarafından içme suyunun uygun kalitede ve yeterli ölçüde dağıtımının sağlanması için merkez ve ilçelerde 2021 yılında 7 milyon 817 bin TL maliyet ile mevcut yapıların onarımının yanı sıra 10 adet su deposu ve 13 adet kuyu binası yapıldığını kaydetti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37