Kayseri Kocasinan'da işler yolunda

15 Haziran 2022 Çarşamba 17:15
Kayseri Kocasinan'da işler yolunda

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Elagöz’den başlayıp; Hasanarpa, Yazır ve Akın Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yol çalışmalarını yerinde inceledi. ‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla yolları daha geniş ve daha konforlu hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, merkez ve kırsal mahallelere her alanda hizmet ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Elagöz’den başlayıp; Hasanarpa, Yazır ve Akın Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yolu, etaplar şeklinde alt yapısıyla birlikte yeniliyor. Çalışmaları büyük bir titizlikle kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’da ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırarak, yüksek standartlarda yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalıştıklarını vurguladı.

Bölgenin yoğun kullandığı yolu etaplar şeklinde yenileyeceklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kırsal mahallelerimizde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hem merkezdeki mahallelerimiz hem de kırsaldaki mahallelerimize her alanda hizmet götürmeye çalışıyoruz. Elagöz’den başlayıp da devam edecek olan Hasanarpa, Yazır ve Akın’e ulaşacak olan yol çalışmalarımız, etaplar halinde devam ediyor. Mahmut Şahin Caddesi’ni Erkilet Bulvarı’ndan başlayıp da Elagöz’e kadar yolu tamamlamıştık. Bundan sonrada bu güzergahı etaplar halinde sürdüreceğiz. Diğer kırsal mahallerimizde aynı şekilde programımız dahilinde yol yapım çalışmalarına devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bölgenin ihtiyacına göre çözümler ürettiklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, ‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla yol yenileme çalışmaları gerçekleştirerek, şehrin altyapısını güçlendirdiklerini ve yolları daha geniş ve daha konforlu hale getirdiklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37