Kayseri Kocasinan'da pilav buluşması

08 Haziran 2022 Çarşamba 16:21
Kayseri Kocasinan'da pilav buluşması

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Ahmet Eren Anadolu Lisesi’nin düzenlediği ‘Pilav Şenliği’ programına katıldı. Gençlerin yoğun sevgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri ve Türkiye’nin geleceği olan gençler için ne yapılsa az olacağını vurguladı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kocasinan Ahmet Eren Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yanı sıra Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kocasinan İlçe Emniyet Müdürü Nail Sevgican, Kocasinan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Kuzucuoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda öğrencilerin ilgisi ve sevgi gösterileri ile karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar,  "Sevgili öğrenciler sizler burada değişik branşlarda eğitim görüyorsunuz. Rutin belediyecilik çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımızı mutlu edebilmek, hayatlarını kolaylaştırabilmek ve gençleri geleceğe taşıyabilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Donanımlı gençler olarak kendinizi yetiştiriyor olmanızla gurur duyuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğiyle yapmış olduğumuz yarışmalarda dereceye giren öğrenci arkadaşlarınızı 10 Haziran Cuma günü ‘Kocasinan’ın Yıldızları’ kapsamında ödüllendireceğiz. Bu yıl malum süreç nedeniyle kısıtlı zamanda yapılan Kocasinan’ın Yıldızları’ yarışmalarını, gelecek yıl daha yaygın bir şekilde yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ile Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse de eğitim ve öğretime verdiği desteklerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
FETÖBursaHücre Evi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37