banner55

Kayseri Valisi'nden Derebağ çıkarması

15 Haziran 2022 Çarşamba 08:11
Kayseri Valisi'nden Derebağ çıkarması

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Yahyalı İlçesi Derebağ Mahallesinde yaşanan selin ardından bölgede incelemelerde bulundu.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in ziyaretine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Buyükkılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Yahyalı İlçe Kaymakamı Metin Eyyüpkoca, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Derebağ mahallesinde yaşanan sel ile ilgili Kaymakam Vekili Metin Eyyüpkoca ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ten bilgiler alan Vali Çiçek, incelemelerinin ardından Derebağ mahallesinde bulunan şelaleye geçerek incelemelerini sürdürdü.

Büyükşehir Belediyesiyle her konuda istişare halinde olduğunu belirten Vali Çiçek,” İlk geldiğimde başkanımla şöyle konuştuk; dedi ki bana, Belediye Valilik ayrımı söz konusu olmasın. Her şey beraber olsun. Ben de ona diyorum ki; her konuda olduğu gibi, Valilikle ilgili birçok konuda da ilimizin diğer konularında da istişare halindeyiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da "Son günlerde şehrimize metrekareye düşen yağış oranında ciddi artışlar var.  Şükürler olsun ki herhangi bir can kaybı yok. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamalarına izin vermeyeceğiz” dedi.

Vali Gökmen Çiçek, Derebağ Mahallesindeki İncelemelerinin ardından, Kapuzbaşı Mahallesini ve dünyanın en yüksekten dökülen ikinci şelalesi olan Kapuzbaşı takım şelalelerini ziyaret etti.

Burada yaptığı açıklamada Vali Çiçek, “Gerçekten muhteşem bir şeyle karşılaştım. Belediye başkanımızla beraber inşallah buraya cam teras yaptırırsak, insanlar, hem bu adrenalini hem bu güzel manzaranın seyrini tadacaklar. Belediye Başkanımız talimatı verdi. İnşallah sonraki gelişimizde cam terasta gezeriz.” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37