Keresteci kardeşlerin villalarına FETÖ/PDY araması

Bir çok kaset, CD ve evraklar ele geçirildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ağustos 2016 Çarşamba 09:48
Keresteci kardeşlerin villalarına FETÖ/PDY araması
İzmit'te, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan kereste firması bulunan 3 kardeşin villalarında arama yapılırken, Fethullah Gülen'in kaset ve CD'ler ve evraklar ele geçirildi.

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağlamak suçlaması ile aranan kereste firması bulunan kardeşler Mehmet, İbrahim ve İsrafil Gözütok'un İzmit Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunun yaz aylarında zaman zaman kaldıkları villalarına baskın düzenlendi. 

Akmeşe Jandarma Karakolu ekipleri Gözütok kardeşlere ait 3 villada arama yaptı. Kimsenin bulunmadığı villalardan birinde yapılan aramada terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'e ait kaset ile CD'ler ele geçirildi. Diğer bir villada ise, çöp poşetleri içerisine ajanda ve notlar ele geçirildi. 

İncelemelerde kardeşlere ait firmanın satış yaptığı kişi ve firmalardan alacakları gösteren notlar, ajandalar ve kasa defterleri bulundu. Jandarma ekipleri torbalara konulan evraklara el koydu. Birçok şirketleri bulunan kardeşlerin teröre finans sağlamaktan arandıkları, tüm mallarına tedbir konulduğu ifade edildi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 31.08.2016 14:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37