Kestane bahane sohbet şahane

Rektör Görgün, yurtta kalan öğrencilerle bir araya geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Kasım 2016 Cuma 20:16
 Kestane bahane sohbet şahane
GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Muallimköy Kredi  Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Görgün, öğrencilere kestane ikramında bulunup, onlarla sohbet etti. 

Sık sık yaptığı ziyaretlerle yurtta kalan GTÜ öğrencileri ile bir araya gelen Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün,  Gebze Muallimköy Kredi  Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Görgün’ün kestane ikramı ile başlayan ziyarette, yurtta bulunan konferans salonunda öğrencilerle koyu bir sohbet yapıldı. 

Burada yapılan sohbete GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Babür Özçelik, GTÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdurrahman Akyol, Gebze Muallimköy KYK Müdürü Resul Kotan, GTÜ idari birimlerin başkanları ve öğrenciler katıldı. Ziyaret hakkında açıklama yapan Görgün şunları söyledi: "Kestane bahane birlikte olmak şahane dedik. 

Kestane aile ortamlarının vazgeçilmezidir. Ailelerinde uzak olan gençlerimizle beraber sohbet ve muhabbet ederken kestaneyi bahane ederek bir araya gelmemizdir asıl olan. Her sene her dönem yurdu ziyaret ederek, sınav öncesi özellikle moral ve motivasyonu arttırmak, gençlerimizin sıkıntılarını, dertlerini önerilerini dinlemek ve eleştirileri almak amacıyla yurdu ziyaret ediyoruz. 

Bu yıl da bu ziyaret kestane sezonuna denk geldi, kestane yiyerek hep beraber problemleri çözüme ulaştırmaya çalışacağız. Gençlerimizi dinleyeceğiz, bir aile ortamında konuşacağız." Görgün, daha sonra yurdun konferans salonunda öğrencilerin istek ve önerilerini dinledi. 
Son Güncelleme: 11.11.2016 20:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37