Kış öncesi köy yolları yenileniyor

Kış öncesi köy yolları yenileniyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Eylül 2019 Çarşamba 19:15
 Kış öncesi köy yolları yenileniyor


İzmit Belediyesi
köylerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.   Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından köylerde yürütülen çalışmalarla kış mevsimi öncesi köylüler daha rahat ve daha güvenli yollara kavuşuyor. 

YOĞUN ASFALT ÇALIŞMASI 

Özellikle köy yolarının asfaltlanması konusunda yoğun çalışma yürüten belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri,  İzmit’te bağlı 50 köyde de hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Ambarcı Kalaycılar Köyü’nün bağlantı yolları ile Tepebaşı Mezarlığı yollarının asfalt çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, kış ayları öncesi köylülere rahat ve güvenli ulaşım imkanı sağladı. 

ÇOCUKLARIMIZ RAHAT VE GÜVENLİ
YOLLARDAN ULAŞIM SAĞLAYACAK

Yeni yollarına kavuşan köy halkı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.  Köylülerin mutluluğunu dile getiren Ambarcı Köyü Muhtarı Mustafa Karaboğa da “ kış öncesi yollarımızın yenilenmesi bizi çok mutlu etti.  Okulların açılmasıyla birlikte özellikle çocuklarımız artık rahat ve daha güvenli yolardan okullarına gidebilecek” diyerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 

 
Son Güncelleme: 11.09.2019 19:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37