banner55

Kızılay önünde konserve et kuyruğu

Kızılay önünde konserve et kuyruğu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Haziran 2017 Çarşamba 19:16
 Kızılay önünde konserve et kuyruğu

 
KIZILAY Kocaeli Şubesi'nce yardıma muhtaç ailelere konserve et yardımında bulunuldu. Şubenin önünde toplananlara, kurban etlerinden yapılan konserve kuşbaşı et ve kıymaların bulunduğu konserve kutuları dağıtıldı. Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek, Ramazan boyunca 10 bin kişiye yardımda bulunacaklarını söyledi.

Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan Kızılay Kocaeli Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle yardıma muhtaç kişilere 800 gram ağırlığındaki kutular içerisinde konserve et veriyor. Muhtarlıklara kayıt yaptıran vatandaşlara ailelerindeki sayıya göre yardımda bulunuluyor. Kızılay Kocaeli Şubesi önünde toplananlar konserve etlerden alabilmek için şubenin önünde toplandı. Numara verilen vatandaşlara görevliler tarafından konserve kuşbaşı ve kıymalar verildi.

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunduklarını belirterek, "Bir önceki Kurban Bayramı'nın kurban etlerini konserve kutularda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz. Aralarında Suriyelilerin de bulunduğu insanlarımıza 800 gram ağırlığında kutular içersinde Ramazan boyunca kıyma ve kuşbaşı et şeklindeki konserveleri veriyoruz. Yaklaşık 10 bin vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Konserve etlerden alabilmek için sırada bekleyen Muharrem Sağlık, "Bu kadar insan toplanıyor burada. Bize numara veriyorlar. Herkes oruçlu. Geçen sene aldığımız kavurma kötüydü ve hepsini kedilere verdik. Bu seneki iyi mi kötü mü bilemiyorum" diye konuştu.

Eşinin kaza geçirmesi nedeniyle çalışamadığını söyleyen Sevim Ezgi ise "Zor geçiniyoruz. Buradan yardım almaya geldik" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 07.06.2017 19:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37