KO-MEK Fotoğrafçılık Yarışması’nın sonuçları açıklandı

KO-MEK Fotoğrafçılık Yarışması’nın sonuçları açıklandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mayıs 2019 Cuma 11:52
   KO-MEK Fotoğrafçılık Yarışması’nın sonuçları açıklandı

Gebze Kurs Merkezi’nden Ahmet Kurtuluş, KOMEK Fotoğrafçılık Yarışması’nda yarışmada birinci oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, kursiyerlerinin eğitim motivasyonunu, bünyesinde açtığı yarışmalarla desteklemeyi sürdürüyor. KO-MEK Fotoğrafçılık branşı kursiyerleri arasında açılan ödüllü fotoğraf yarışması da bu motivasyona adeta güç kattı. Şubat ayında düzenlenen yarışmanın sonuçları açıklanarak, dereceye girenler belli oldu. “Kocaeli’nde Doğa ve Mekan” temalı fotoğraf yarışmasında Gebze Kurs Merkezi kursiyeri Ahmet Kurtuluş birinci oldu. 

63 KURSİYER 315 ESERLE KATILDI


KO-MEK, Kocaeli’nin kültür ve turizmini yansıtan bir kompozisyon üzerinde fotoğraf branşına devam eden kursiyerleri arasında ‘Kocaeli’nde Doğa ve Mekan” konulu bir fotoğraf yarışması düzenledi. Kocaeli’yi yansıtan tüm tarihi ve turistik yapılar, mekânlar, mesire alanları, sahil parkları, yürüyüş parkurları ve doğal yaşam parkları yarışmaya dâhil edildi. Yarışmaya, KO-MEK Fotoğrafçılık branşının 63 kursiyeri toplam 315 eserle katıldı. 

YARIŞMANIN JÜRİSİ


Kursiyerlerin Nisan ayının sonunda eserlerini KO-MEK’e teslim etmesinin ardından değerlendirme süreci başladı. Eserleri, fotoğraf sanatçıları Gülistan İlhan, Kürşat Dilaveroğlu ve Raif Çancı’dan oluşan jüri değerlendirdi.  Titiz bir çalışma yürüten jüri üyeleri, kursiyerlerin KO-MEK’te öğrendikleri teknikleri son derece yerinde kullanmaları nedeniyle oldukça zorlandı. 

DERECEYE GİREN KURSİYERLER


Değerlendirmelerin sonucunda jüri 315 eser arasından Gebze Kurs Merkezi Fotoğrafçılık Branşı Kursiyeri Ahmet Kurtuluş’un eserini birinci olarak belirledi. Yarışmada Yarımca Kurs Merkezi Kursiyeri Sena Işık ikinci, Gebze Kurs Merkezinden Gamze Akgün üçüncü oldu. Derince Kurs Merkezi Fotoğrafçılık Branşı Kursiyeri Murat Zorlu’nun eseri ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
Son Güncelleme: 10.05.2019 11:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37