Kocabay’ın çalışmaları büyük takdir gördü

Dilovası Eleşkirtliler Derneği’nden, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süresince takdire şayan çalışmalar.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Mayıs 2020 Cuma 18:24
Kocabay’ın çalışmaları büyük takdir gördü

Dilovası Eleşkirtliler Derneği’nden, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süresince takdire şayan çalışmalar.

Dilovası Eleşkirtliler Derneği Başkanı Mahmut Kocabay,“İnsan hayatını hedef alan, Covid-19 isimli salgın hastalık dünya ve ülkemizde de etkisini sürdürüyor.

Bu süreçte başta tüm sağlık kuruluşlarındaki sağlık çalışanlarımıza, kamu ve özel kuruluş görevlilerine canla, başla verdikleri emek ve özverileri nedeniyle minnet ve şükran borçluyuz.

Eleşkirtliler Derneği olarak üyelerimiz ile birlikte imkanlar dahilinde üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye gayret ettik.

80 BİN MASKE TESLİM ETTİK

Sağlık çalışanlarımız için 80 bin maske üreterek Dilovası Devlet Hastanesi’ne teslim ettik. Ramazan ayında sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdik. Kendilerini sık sık ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu hissettirdik.

YETİM ÇOCUKLARI UNUTMADIK

Korona virüs salgını nedeniyle günlük işlerde yaşamlarını sürdürmeye çalışan ve evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında dar gelirli 180 aileye kumanya ulaştırdık, 25 yetim çocuğumuzu giydirdik.

Bu süreçte hedefimiz daha verimli çalışmalar yaparak sağlık çalışanları ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak. Ekip arkadaşlarımızla bu yönde çalışmalara devam edeceğiz. Biz bize yeteriz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37