Kocaeli'de otelde kalan kişinin parasını ve otomobilini çalan zanlı yakalandı

Kovalamaca sonucu yakalanmasının ardından tutuklanan şüphelinin, 6 ilde 15 otelden hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ağustos 2020 Cuma 22:28
Kocaeli'de otelde kalan kişinin parasını ve otomobilini çalan zanlı yakalandı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki bir otelde konaklayan kişinin 6 bin lirasını ve otomobilini çaldığı iddiasıyla aranan şüpheli, kovalamaca sonucu yakalanarak tutuklandı.

İlçedeki bir otelde kalan müşteriye ait otomobil ile paranın çalındığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin Suriye uyruklu M.S. (40) olduğunu ve iş yerinden hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlardan kaydı bulunduğunu belirledi.

Polis ekipleri, takibe aldıkları şüpheliyi İstanbul'dan kiraladığı otomobille Kocaeli'ye girdiği sırada durdurmaya çalıştı. Dur ihtarına uymayan M.S. ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

Kovalamaca sırasında M.S'nin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak önce polis aracına sonra da duvara çarptı. Araçtan indirilen M.S, gözaltına alındı.

Üzerinden sahte kimlik çıkan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

M.S'nin, sahte kimlik vererek Kocaeli, Bursa, Yalova, İstanbul, Düzce ve Sakarya'da girdiği yaklaşık 15 otelde hırsızlık olaylarına karıştığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 21.08.2020 22:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37