Kocaeli'de Sardala Koyu'nda temizlik yapıldı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde eşsiz doğasıyla tatilcilerin ilgi odağı haline gelen Sardala Koyu'nda temizlik yapıldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2021 Çarşamba 15:05
Kocaeli'de Sardala Koyu'nda temizlik yapıldı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde eşsiz doğasıyla tatilcilerin ilgi odağı haline gelen Sardala Koyu'nda temizlik yapıldı.

Avrupa Çevre Ajansı (AÇA), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) ve Kandıra Belediyesi tarafından ikincisi gerçekleştirilen farkındalık etkinliğinde koydaki çöpler toplandı.

Ayrıştırılan çöpler, değerlendirilmek üzere atık toplama merkezine gönderildi.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, yaptığı açıklamada, tarihi ve doğal güzelliğiyle ön plana çıkan bölgeyi vatandaşların hizmetine temiz bir şekilde sunup ve bu şekilde de bulmak istediklerini belirterek, "Doğayı ve çevreyi korumak hepimizin görevi. Bu güzelliklerden temiz olarak faydalanmak herkesin hakkı bunu unutmamak lazım." diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mesut Önem de AÇA tarafından başlatılan çalışma kapsamında Sardala Koyu'nda temizlik yaptıklarını ifade etti.

Farkındalık oluşturmak üzere etkinlik gerçekleştirdiklerini dile getiren Önem, ekiplerle çöpleri toplayarak ayrıştırdıklarını bildirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37