Kocaeli doğaya bisiklet sürüyor

30 Eylül 2021 Perşembe 11:48
Kocaeli doğaya bisiklet sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Ormanya bölgesinde Dünya Turizm Günü'nde bisiklet turu düzenlendi. KOCAELİ(İGFA)- Dünya Turizm Günü'nde Ormanya'da 50 bisiklet ve doğasever ile tur düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, başlattığı ‘’Doğaya Sürüyoruz Kocaeli’’ projesi ile iki haftada bir tur bisiklet parkuru keşfediyor.

Bu hafta Ormanya'da düzenlenen bisiklet turundan doğaseverler rotasını Yalova'dan Ormanya'ya çevirdi. Pazar günü gerçeleşen etkinlikte, toplamda 13 km bisiklet süren doğaseverler bisikletli turist olmanın önemine değindi. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

2517 km 106 adet doğa yürüyüş parkuru ile Türkiye’nin en uzun doğa yürüyüş parkurlarına sahip ili olan Kocaeli’nin doğal güzelliklerini daha iyi görebilmek adına iki haftada bir farklı rotalara doğa yürüyüşleri ve bisiklet sürüş etkinlikleri düzenleniyor. Geçtiğimiz yıllarda 25 farklı rotaya gerçekleşen yürüyüşlerde 1500’ü aşkın doğasevere hizmet edildi. Hala devam eden etkinliklere “ebelediye.kocaeli.bel.tr/KulturSosyal” adresi üzerinden başvuru yapılabiliyor.  Ayrıca doga_kocaeli hesabı takip edilerek ve 0262 318 23 38 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37