Kocaeli Giresunlular Derneği’nden muhteşem organizasyon

Kocaeli Giresunlular Derneği, Gebze Pelitli mahallesi Düzmeşe mesire alanında uzun zaman sonra muhteşem bir organizasyon ve konser etkinliği yaparak hemşerilerine doyumsuz iki gün yaşattı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Haziran 2022 Çarşamba 19:31
Kocaeli Giresunlular Derneği’nden muhteşem organizasyon

Kocaeli Giresunlular Derneği, Gebze Pelitli mahallesi Düzmeşe mesire alanında uzun zaman sonra muhteşem bir organizasyon ve konser etkinliği yaparak hemşerilerine doyumsuz iki gün yaşattı.

Cuma günü akşam Saat 18:00’da başlayan ve Pazar günü akşam saat 20:00’da son bulan Otçu Göçü şenliğine katılanlar gönüllerince eğlendi. Kocaeli Giresunlular Derneği pandemi sürecinin bitmesinin ardından özlemle beklenen Otçu Göçü organizasyonu, Başkan Hatem Soysal ve yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla yapıldı.

Dernek Başkanı Hatem Soysal şenlik alanında yaptığı konuşmada; "Sevgili hemşerilerim, sevgili Gebzeliler, Çayırova, Dilovası ve Darıca’dan gelen hemşerilerim. Hepinize ayrı ayrı yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum, hoş geldiniz. Değerli hemşerilerim, inanın arkadaşlarımızla bu planlamayı yaparken acaba nasıl olur diye hiç düşünmedik ve bu düşüncemizde de ne kadar haklı olduğumuz ortada. Çok kısa zamanda çok hızlı hareket ederek arkadaşlarım ve ben elimizden geldiğince her kapıya gitmeye gayret gösterdik.

Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran çok değerli Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili kıymetli hemşerimiz Yaşar Çakmak beye, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan beye, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz beye, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hanımefendiye, CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı beye, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas beye, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan beye, İYİ Parti Kocaeli ve Gebze yönetimlerine, Gelecek Partisi Kocaeli İl başkanı Serap Çakır hanımefendiye, Deva Partisi Gebze ilçe yönetimine, Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Mustafa Türel beye, MHP Gebze ilçe Başkanı Bülent Özdemir beye, çok kıymetli hemşerimiz, büyüğümüz İşadamı Yakup Kürşat Yılmaz beye, Kocaeli Büyükşehir belediyesi önceki dönem belediye başkanı İbrahim Karaosmanğlu’na, CHP Kocaeli eski milletvekili hemşerimiz Halil Çalık beye, muhtarlarımıza ve STK başkanlarımıza ve basınımızın güzide temsilcilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Program siyasilerin ve STK başkanlarının kısa konuşmalarının ardından mahalli ve yerel sanatçıların sahne alması ile devam etti. Organizasyonun as solistleri olan Mustafa Küçük ve Zeynep Başkan’ın sahne alması ile piknik alanı tam bir şölen alanına dönüştü. Şenlik alanına 40 bin kişiden fazla ziyaretçinin geldiği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 08.06.2022 19:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37