banner55

Kocaeli Kafkas Derneği'nde kitap etkinliği düzenlendi

Kocaeli Kafkas Derneği'nde kitap etkinliği düzenlendi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Ocak 2019 Cumartesi 23:17
 Kocaeli Kafkas Derneği'nde kitap etkinliği düzenlendi
Kocaeli Kafkas Kültür Derneği'nde Çerkes yazar Sinem Özkan Oğuz, 'Özgür Ruhların Efsanesi' kitabını okuyucularına imzaladı. 

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği’nin Seka Evleri’nde bulunan binasında düzenlenen etkinliğin ev sahipliğini Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Erdal Çatan ve yöneticiler yaparken etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Nuh Çimento Diş Hastanesi Müdürü Kadir Korkut, derneğin onursal üyeleri Sami Korkut ve İbrahim Tavan’ın yanı sıra kitap severler ve dernek üyeleri katıldı.
 
Etkinlikte Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Erdal Çatan konuşma yaparak, derneğin birçok etkinliğin yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirdiğine dikkat çekerek bu etkinliklerin önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceğini söyledi. 

KOCAELİ'NİN EN AKTİF DERNEĞİ
İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ise derneğin Kocaeli’nin en aktif dernekleri olduğunu ve derneğin hemen hemen tüm etkinliklerine katılmaya çalıştığını belirtti. 
Yazar Sinem Özkan Oğuz ise 'Özgür Ruhların Efsanesi' kitabının yazılma sürecindeki serüveni katılımcılara aktardı. Erdal Çatan yazara çiçek takdim ederken yazara kitap imzalatanlar yazarla anı fotoğrafı çektirdi. 
Son Güncelleme: 27.01.2019 11:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37