Kocaeli Türk Ocakları'nda devir teslim yapılacak

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Mart ayında başkanlık görevini başkan yardımcısı Mustafa Arha'ya devredeceğini söyledi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Şubat 2021 Cumartesi 18:02
Kocaeli Türk Ocakları'nda devir teslim yapılacak

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Mart ayında başkanlık görevini başkan yardımcısı Mustafa Arha'ya devredeceğini söyledi.

Demir yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

Saygıdeğer basın mensuplarımız;

16 yıl aktif üye, 2 yıl başkan yardımcısı, 7 yıl da başkan olarak şerefle hizmet ettiğim Türk Ocakları şube başkanlığı görevimi, üye olduğu günden beri maddi ve manevi tüm hayırlı işlerimizde aktif rol alan, hali hazırda başkan yardımcımız olan Mustafa Arha ağabeyime devredeceğim.

Mustafa Arha isminin Türk Ocaklarımızın gelenek ve usulleri doğrultusunda son 2 yılda yapılan istişareler ve danışmalar sonucu tüm kurullarımızın onayını alarak belirlediğimizi bilmenizi isterim.

Mart ayında Allah nasip eder ve devletimiz tarafından derneklere kongre imkanı verilirse, bu devir teslim ocağımızın şanına ve geçmiş kongrelerdeki ihtişamına uygun olarak yapılacaktır.

Mevcut yönetim kurulumuzun aynen devam edeceği, yeni akademisyen öğretmen ve şehirli aydınların dahil olduğu yeni ve daha güçlü bir yönetim kurulunu en yakın zamanda sizlere tanıtacağız.

Ben de yeni yönetim kurulumuzun önerileri ile hars heyeti başkanlığı görevi ile ocağımızın kültürel faaliyetlerine inşallah ömrümün sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğim.

Kongremizde yine Allah nasip kısmet ederse genel merkez kongremizde oy kullanma yetkisine sahip olacak 3 kişilik delegemiz seçilecek. Bu delegeler, tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olabilmesi için mevcut kadın yöneticilerimiz olan Sezin Türkkal, Emel Koçoğlu ve denetim kurulu başkanımız Hanife Serindere olacaktır.

Eski başkanlarımız, ben ve yeni başkan adayımız, kadın yöneticilerimiz delege olabilsin diye üst kurul delegeliğine aday olmayacağız.

Kamuoyuna ve yüce Türk milletine saygılarımla arz ederim.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37