Kocaeli'de LYS'ye gireceklere ücretsiz ulaşım

Deniz ve kara ulaşım araçları ücretsiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Haziran 2016 Cuma 14:42
Kocaeli'de LYS'ye gireceklere ücretsiz ulaşım
18 Haziran 2016 Cumartesi ve 19 Haziran 2016 Pazar günleri yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) girecek öğrenciler ve görevliler, sınav giriş belgelerini veya görevli kartlarını göstererek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait deniz ve kara ulaşım araçlarından 07.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz faydalanabilecek.
 
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI 07.00'DE KALKACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) sorunsuz geçmesi ve adayların sınav yerlerine ulaşımında sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm önlemleri aldı. ÖSYM Kocaeli İl Sınav yöneticileri ile yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, toplu taşıma araçlarının saat 07.00 itibariyle sefere başlamaları için kooperatiflere gerekli talimatı verdi.
 
SINAV BOYUNCA ÇALIŞMA YOK
Büyükşehir’e bağlı İSU, Fen İşleri, Park Bahçeler gibi birimler, sınav boyunca gürültü olmaması için çalışma yapmayacak. Ayrıca araç sürücüleri sınav süresince klakson çalmalarının ya da herhangi bir gürültü yapılmaması için uyarılacak.
 
EKİPLER GÜN BOYU GÖREV YAPACAK
Öte yandan sınav günlerinde vatandaşların ulaşım konusunda karşılaşabilecekleri sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla 444 11 41 No’lu telefon ile irtibatlı Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ulaşım Denetim ekipleri gün boyu görev yapacak.
 
İLAVE SEFERLER KONULDU
Sınav tarihlerinde adayların sınav yerlerine zamanında ulaşabilmeleri için ilave seferler konuldu.


Son Güncelleme: 17.06.2016 17:26
Anahtar Kelimeler:
ValilikBalıkesirDeprem
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37