Kocaman başarılı öğrencilere bisiklet dağıttı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman,ilçe genelinde ortaokul ve lise öğrencilerinden birinci olan 58 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Haziran 2021 Pazar 16:30
Kocaman başarılı öğrencilere bisiklet dağıttı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman,ilçe genelinde ortaokul ve lise öğrencilerinden birinci olan 58 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde ortaokul ve lise okul birincisi olan 58 öğrenciye bisiklet hediye etti. Belediye Başkanı Kocaman’ın ev sahipliğinde Kent Meydanı’nda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve öğrenci velileri katıldı.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Törende konuşan Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek‘’Eğitime verilen her desteğin ülkemizin geleceğine yatırım olduğunun altını çizerek İlçe Belediye Başkanı sayın Mustafa Kocaman'a eğitim camiasına dönük çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Bisikletlerine kavuşan okul birincisi öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyoruz.’’ dedi.

HERŞEY GENÇLER İÇİN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ise ’’1 yılı aşkın zamandır çok zor dönemden geçiyoruz. Bu süreçte ne kadar sağlık sistemini yönetmek zorsa, eğitim sistemini yönetmekte zordu. Bu anlamda emeği geçen öğretmenlerimize, aillerimize,evlatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim için çok özeldir ve bu yüzden çalışmalarımızın büyük çoğunluğunu gençlerimize yönelik yapıyoruz. Kent meydanımızı gençlerimize yaptık, sanat sergi salonumuzu, kent kütüphanesini ve daha birçok projeyi tamamlamaya gayret ediyoruz. Gençlere yapacağımız hizmetin, tüm hizmetlerin en kıymetlisi olduğunu biliyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

“Gençlerimiz, Kartepemizin geleceğidir” diyen Başkan Kocaman “Yatırımlarımız hiç durmuyor. Aslanbey Ataşehir mahallemizde gençlik merkezi projemizi tamamladık. Kartepe Genç Akademi, Ataevler Mahallesi’nde yapılmaktadır. Gelişen ve rekabet halinde olan dünyada, Kartepeli çocuklarımızın bu rekabette bende varım diyebilecekleri ücretsiz İngilizce okulumuzu bitirmek üzereyiz. 900 gencimize kitap seti hediye ettik.

Yeter ki gençlerimiz okusun her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu zor dönemde birinci olmak çok kıymetli. Birinci olmak emek ister, fedakârlık ister. Bugün burada Kartepeli ortaokul ve lise okul birincileri evlatlarımıza bisiklet dağıtıyoruz. Gençlerimiz yeter ki başarılı olsunlar her zaman yanlarında olacağız. Yarında koltuklarımızı, makamlarımızı emin ellere teslim edeceğimizi biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37