Kocaman, engellilerin gönüllerini şenlendirdi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu mevkiinde yapımı tamamlanan Kartepe Kahvaltı Evi’nin ilk misafirleri Kartepeli engelliler oldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ekim 2020 Pazartesi 17:10
Kocaman, engellilerin gönüllerini şenlendirdi

Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu mevkiinde hizmete hazır hale getirilen Kartepe Kahvaltı Evi’nin ilk konukları engelliler oldu. Başkan Kocaman, Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından bakımları yapılan engellileri misafir ederek çok güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

KIŞLIK YARDIMI YAPILDI

Başkan Kocaman, Kartepe Kahvaltı Evi halka açılmadan önce ilçenin farklı mahallelerinde yaşayan 32 engelli hemşehrisi ile bir araya geldi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 32 özel vatandaş evlerinden alınarak Kartepe Kahvaltı Evine getirildi. Başkan Kocaman, misafir ettiği programda engellilere kışlık kıyafetlerini de takdim etti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

gibi eğlendiklerini bir gün geçiren Kartepeli engelliler, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ile birlikte önce kahvaltı ettiler, tahterevalliye binip, salıncakta sallandılar, gün sonunda da pasta kesip doğum günü kutladılar. Kışlık giysi yardımlarını da alıp, belediye ekipleri tarafından evlerine bırakılan Kartepeli engelliler mutluluktan uçtukları doyasıya güzel bir gün geçirdiler.

ENGELLİLER BİZLERE EMANET

gönüllerince eğlendiği programda onlara eşlik eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Engelli hemşehrilerimiz bizlere emanettir. Onların gözlerinde ki küçük bir tebessüm bizlere mutluluk vermektedir. Yapımını tamamladığımız Kartepe Kahvaltı Evi’nde ilk olarak engellilerimizi misafir ettik. Gönüllerince güzel bir gün geçirmelerini sağladık. Onlarla vakit geçirmekten mutluluk duydum. Onları daha iyi anlamak, hayatlarını kolaylaştırmak için, dünyaya onların gözünden bakmayı da bilmemiz lazım” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Sevdiklerinin bu tarifsiz mutluluğuna şahit olan engelli aileleri bu güzel etkinlik için Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ederken, sosyal belediyecilik anlayışını, sosyal devletin gücünü vatandaşlarına en etkili biçimde sunulmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarlıklarını ifade ederek, sevgi ve selamlarını gönderdiler.

TESİS KULLANIMA HAZIR

Kartepe Kahvaltı Evi iki katlı 240 m2 kapalı alanda hizmet verirken, bin m2 açık alanı olan mesire alanı Sapanca Gölü manzarası ile dikkat çekiyor. Tarihi Hikmetiye Camii’ne yakın olan tesisin ayrıca Derbent-Kartepe yoluna 200 metre mesafesi bulunuyor. Kahvaltı ve mesire alanında mutfak, bay-bayan mescid, bay, bayan ve engelli wcleri bulunurken, tesise gelecek olan misafirler için 50 araçlık otopark yer alacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37