Kocaman, kültür ve taziye evini inceledi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yapımı tamamlanmak üzere olan Kültür ve Taziye Evi’nde incelemelerde bulundu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Aralık 2020 Perşembe 17:45
Kocaman, kültür ve taziye evini inceledi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman göreve gelmesinden bu yana hemşehrilerinin acı ve mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ücretsiz verilen “Taziye Çadırı” hizmetinden sonra Belediye Başkanı Kocaman’ın talimatı ile projesi hazırlanan “Kültür ve Taziye Evi” projesi kısa sürede tamamlanıyor.

512 METRE KARE FONKSİYONEL YAPI

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasına gelen “Kültür ve Taziye Evi” 432 metre kare kapalı 80 metre kare açık alanı ile hizmet verecek. Bay - Bayan Taziye Salonu, yönetim ofisi, mutfak, bay-bayan ve engelli şadırvan ile wc yer alacak. Oturma gruplarının da yer alacağı ve çok amaçlı olarak tasarlanan Taziye Evi mahallenin diğer sosyal-kültürel ihtiyaçları doğrultusunda Kültür Evi olarak da hizmet verecek.

ACILAR PAYLAŞILDIKÇA AZALIYOR

Yapımı tamamlanma noktasına gelen Kültür ve Taziye Evi hakkında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bizler acısını paylaştıkça azaltan, mutluluğu paylaştıkça çoğaltan bir milletin evlatlarıyız. Ancak pandemi koşullarında hayatta kalabilmek için sevdiklerimizi koruyabilmek için kısıtlı ve kontrollü sosyal hayatı benimsemek zorundayız. Bu virüs salgını tamamen sona erinceye kadar fedakarlıklar yapmak zorundayız. Bu zor günleri birlikte, dayanışma ile aştığımızda yeniden özlediğimiz, uzak kaldığımız günlerimize kavuşacağız. Acılarımızı da, mutluluklarımızı da paylaşacağız” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37