Kocaman Uzunbey köprü çalışmalarını yerinde inceledi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Uzunbey Mahallesi’nde yapımına başlanan köprü çalışmalarını yerinde inceleyerek yakından takip ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Temmuz 2020 Cuma 01:08
Kocaman Uzunbey köprü çalışmalarını yerinde inceledi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Uzunbey Mahallesi’nde yapımına devam edilen Uzunbey Köprü çalışmalarını yerinde incelerken, yetkililerden bilgi aldı. İnceleme sırasında Belediye Başkanı Kocaman’a Uzunbey Mahalle Muhtarı Nuran Öztürk de eşlik etti.

MODERN VE GÜVENLİ ULAŞIM

tonajlı araçların çok sık kullandığı Uzunbey Mahallesi’nde bulunan köprü revizyonu alınan yatırım kararı ile inşaat çalışmaları başladı. Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 24.50 metre uzunluğunda ki Uzunbey Köprüsünde 100 cm uzunluğunda 23 adet kiriş montajı yapılacak.

HİZMETLERİMİZ HIZ KAZANIYOR

İnceleme sonrasında değerlendirme yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bölge halkımızın ve muhtarlarımızın köprümüzün revizyonu ile ilgili talepleri vardı. Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucunda yatırım kararı alındı ve pandemi normalleşme süreci ile birlikte hemen çalışmalarımızı başlattık. Revizyon tamamlanınca köprümüz ve ulaşım daha konforlu ve güvenli bir hale gelecek. Her geçen gün hizmetlerimize hız veriyoruz, şimdiden hayırlı olsun, uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Uzunbey köprü çalışmalarının başlamasıyla memnuniyetlerini dile getiren Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarı Yücel Turak ve Uzunbey Mahalle Muhtarı Nuran Öztürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanımız Kocaman’a çalışmaları başlattıkları için teşekkür ediyoruz. Bölgemizin önemli ihtiyaçlarından biriydi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37