Kocaman’dan 29 Ekim mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ekim 2020 Çarşamba 16:32
Kocaman’dan 29 Ekim mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Kocaman mesajında şunları söyledi:

Millet olmak, tek ses ve tek yürek olmak demektir. Binlerce yıldır, bağımsız bir millet olmamızın gücü inancımızda gizlidir. Cumhuriyetimizin 97 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımdan hem ders, hem de güç alabileceğimiz bir süreçtir.

En zor zamanlarda en güçlü şekilde kenetlenerek tüm dünyaya gücünü ve sesini en gür şekilde duyuran Türk Milletimiz; her daim dünyaya örneği olmayan bir cesaret ve vatanseverlik ile vatanımız üzerine oynanan tüm oyunları bozmuş, planları yıkmıştır. Milletimiz ilk günkü azim ve cesaretle Cumhuriyetimizi ilelebet korumak için, değerlerimizden taviz vermeden 2023 ve 2071 hedeflerine inançla yürümektedir. Bu mücadele ve dirilişte her bir yurttaşımız çok kıymetlidir.

Cumhuriyetimizin 97’nci yıl dönümünü ilçemizde Covid-19 tedbirlerini göz önüne alarak bu yılda kutlayacağız. Maşukiye’den başlatacağımız fener alayına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97’üncü yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor; nice Cumhuriyet Bayramlarını birlik, beraberlik içerisinde coşku, gurur ve sağlıkla kutlamayı diliyorum.

Son Güncelleme: 28.10.2020 16:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37