KOGİDEF'de Elmas dönemi

KOGİDEF'de Elmas dönemi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Şubat 2019 Pazartesi 12:30
KOGİDEF'de Elmas dönemi

 

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun olağanüstü kongresinde başkanlığa Giresunlu iş insanı Mehmet Elmas seçildi.

Gebze Beylikbağı Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan başkanlığını Metin Gökçe, katip üyelikleri Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ile Mahmut Yandık'ın yaptığı kongreye Giresunlular büyük ilgi gösterdi. 

Kongreye AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkanvekili Miktad Aydın, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, siyasi parti temsilcileri, meclis üyesi ve adayları, dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

KANDEMİR'DEN PARTİLERE MESAJ

Kongrede görevi devreden ve yeni yönetimde başkan vekili olarak görev alan Olgun Kandemir yaptığı konuşmada, bir yılda çok işler yaptıklarını, gece gündüz demeden çalıştıklarını ve bundan sonra da federasyonun yanında olacağını söyledi. 

Kongreye katılan siyasi parti temsilcilerinden mecliste 5-6 meclis üyesi isteyen Kandemir, Giresunluların gözardı edilmemesini istedi.

SİYASİLERDEN TEŞEKKÜR

Kongrede birer konuşma yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Giresun Federasyonu’nun kongresinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, eski yönetime teşekkür edip yeni yönetime başarılar diledi.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Tüzük değişikliğinin yapıldığı ve köy derneklerinin 5, ilçe derneklerini delege sayısının 10'a çıktığı kongrede yapılan oylamada başkanlığa seçilen Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas birlik beraberlik mesajları veren bir konuşma yaptı.
 
Giresunlu hemşerilerini federasyon çatısı altında görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mehmet Elmas kongreye uzaktan ve yakından gelen tüm hemşerileri ve konuklarına teşekkür etti.

ELMAS HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Hemşerilerini bir çatı altında buluşturmak, birlik beraberliği sağlamak ve Giresunluların hak ettiği noktaya gelmesi için çalışacaklarını anlatan Mehmet Elmas, kültür ve geleneklerini yaşatacaklarını ve yaşadıkları şehir ilan Kocaeli’ye sahip çıkacaklarını kaydetti.

FEDERASYONA BİNA YAPACAĞIZ

Yeni dönemde en büyük hedeflerinin Gebze'de bir yer alarak bina yapmak olduğunu ifade eden Mehmet Elmas, gece gündüz demeden bu hayali gerçekleştirmek için çalışacaklarını ve derneklerin kendine ait bir yerinin olacağını sözlerine ekledi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Mehmet Elmas başkanlığındaki Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: 

Olgun Kandemir, Şenel Gürses, Şenol Çolak, Adnan Çivil, Halit Sarı, Kasım Oflu, İbrahim Şerefoğlu, Ömer Mutlu Karaman, Ahmet Kayış, Yahya Kahraman, Mustafa Can, Kemalettin Çavdar, Köksal Uzun, Ahmet Ortak, Erdal Aydın, Aslan Kalyoncuoğlu, Kaya Karaman ve Ethem Beşiroğlu.

Son Güncelleme: 04.02.2019 14:22
Anahtar Kelimeler:
KOGİDEFde Elmas Dönemi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37