Korkuluklar turkuaz ve beyaza boyandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri köprü ve yol kenarlarındaki korkulukları turkuaz ve beyaz renge boyadı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Eylül 2020 Cumartesi 20:54
Korkuluklar turkuaz ve beyaza boyandı

Ulaşımda birçok projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yolların daha estetik görünümü için çalışmaları da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, köprü ve yol kenarlarındaki korkuluklarda boyama çalışması yaptı. Korkuluklar turkuaz ve beyaz renklere boyandı.

3 BİN 140 METRETÜL KORKULUK BOYANDI

Çalışma kapsamında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, SEKA (Cezaevi) Köprüsü, Körfez Şirinyalı yanyol, Dilovası D-100, Körfez D-100 ve Kaşgaldere Mesire Alanı yollarının kenarlarındaki korkulukların boyama işini gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında toplamda 3 bin 140 mt(metre tül) korkuluğun boyaması yapıldı. Turkuaz ve beyaz renklere boyanan korkuluklar 7 personel ile yürütüldü.

DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜM İÇİN

Yol yapım ve onarım çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol inşa çalışmaları sonrasında çevre düzenlemesi ve görsel estetiği arttırmak için de çaba sarf ediyor. Büyükşehir köprü, yol kenarı ve kavşaklardaki korkulukların boyama çalışmasını düzenli aralıklarla gerçekleştiriyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37