Kubilay ve Şayir, Tepecik’te vatandaşlarla buluştu

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tepecik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Ağustos 2022 Perşembe 12:39
Kubilay ve Şayir, Tepecik’te vatandaşlarla buluştu

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tepecik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ile mahalle ziyaretlerini sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşların taleplerini dinliyor.

Tepecik Mahallesi’ni ziyaret eden Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, beraberinde SEDAŞ, TÜRKTELEKOM ve Orman İşletme yetkilileri Kurum ve birim müdürleri ilk olarak Tepecik Muhtarı Tabettin Güler’i ziyaret ettiler. Güler’le bir süre sohbet eden Kubilay ve Şayir, mahallede ki çalışmalar ve sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulundular. Daha sonra vatandaşlarla köy kahvehanesinde bir araya gelen Kubilay, Şayir ve beraberindeki heyet vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler.

ŞAYİR: HALKIMIZIN İHTİYAÇLARINI DİKKATE ALIYORUZ

Göreve geldiği günden bu yana her daim vatandaşın yanında olduğunu belirten ve Dilovası halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Şayir, “Dilovası’nda gönül belediyeciliğini ve sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uygulamak için çalışıyor, toplumun her kesimiyle diyaloglarımızı sürdürüyoruz. Hizmetleri halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapmaya özen gösteriyor ve her mahallemizin sorunlarıyla ayrı ayrı ilgileniyoruz” dedi.

KUBİLAY: DEVLETİMİZİN SICAK YÜZÜNÜ GÖSTERMEK İSTİYORUZ

Başkan Şayir’in ardından konuşan Kaymakam Kubilay, “Devletimizin sıcak yüzünü vatandaşlarımıza hissettirmek ve her daim yanlarında olduğumuzu göstermek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve talepleri her zaman önceliğimizdir” dedi.

VATANDAŞ VE ESNAF ZİYARETİ YAPTILAR

Konuşmaların ardından Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, köy kahvesinde ki vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorun ve taleplerini dinlediler. Sorun ve talepleri not alan Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, kurum müdürlerinden vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olmalarını istediler. Daha sonra ise Tepecik Mahallesi’nde kısa bir tur atana Kubilay ve Şayir, devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37