Küçük Ege’ye doğum günü sürprizi

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, doğum günü sokağa çıkma yasağına denk gelen 11 yaşındaki Ege Gökdemir’e pasta alarak sürpriz kutlama yaptı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2020 Cumartesi 21:04
Küçük Ege’ye doğum günü sürprizi

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni yaşını pastayla kutlamak isteyen küçük Ege’ye sokağa çıkma yasağında muhteşem bir sürpriz yaptı. Hacı Hızır Mahallesi sakinlerden Gökdemir ailesinin oğlu Ege Gökdemir, 11. yaş gününü sokağa çıkma yasağı sebebi ile pastasız bir kutlamaya hazırlanırken büyük mutluluk yaşadı. Küçük Ege’nin ailesi İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine ulaşarak durumu anlattı ve oğullarının doğum gününü pastayla kutlamak için destek istedi.

YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Marketlerin ve pastanelerin saat 14.00’a açık olması sebebiyle hızlıca pasta arayışına giren İzmit Belediyesi ekipleri, Ege’nin sürpriz doğum günü için hazırlıklarını tamamlayarak evine gitti. Gökdemir ailesinin evinin önünde doğum günü pastasını mumlarla süsleyen zabıta ekiplerine kapıyı yeni yaşını kutlamaya hazırlanan Ege açtı. Zabıta ekiplerinin ve ailesinin ‘İyiki doğdun’ sloganları eşliğinde pasta mumlarını üfleyen Ege, İzmit Belediyesi’ne bu güzel sürprizden ötürü ve kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37