Küçük kuzenlerin hayvan dostları için barınak kulübesi

İzmit Belediyesi, Elfin Nisa ve Bulut Ediş adlı küçük kuzenlerin talebi üzerine sokaktaki dostları için hayvan barınağı kulübesini teslim etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mayıs 2020 Salı 19:38
Küçük kuzenlerin hayvan dostları için barınak kulübesi

Gültepe Mahallesi Sinem Sokak’ta ikamet eden Elfin Nisa ve Bulut Ediş kuzenler uzun süredir beraber bakımını üstlendikleri ve oynadıkları sokak kedisi için İzmit Belediyesinden hayvan barınağı kulübesi istedi. İki küçük kuzenin talebi üzerine harekete geçen İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kendi hazırladığı hayvan barınma kulübesini teslim etmek üzere yola çıktı.

SOSYAL MEDYADA TEŞEKKÜR YAĞMURU

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde Ediş kuzenlerin kapısını çalan ekipler önce bayramlaştı ardından kulübeyi teslim etti. Ediş kuzenler ve aileleri sosyal medya üzerinden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve belediye ekiplerini teşekkür yağmuruna tuttu. Sosyal medya üzerinden kısa sürede yayılarak beğeni yağmuruna tutulan paylaşıma Başkan Hürriyet, “Her can bizim için kıymetli. Çocuklarımıza küçük yaşta hayvan sevgisini aşılayan tüm ailelerimize teşekkür ediyorum. Her zaman bu sevgiyi destekleyeceğiz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37