Kütahya'da Başkan Işık, gazetecilerle buluştu

11 Ocak 2022 Salı 12:22
Kütahya'da Başkan Işık, gazetecilerle buluştu

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Kütahya’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.KÜTAHYA (İGFA)-  Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesislerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programda Kütahya Belediyesi ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolde Cumhuriyet Caddesi girişine Kütahya Gazeteciler Cemiyetine verilmek üzere dijital pano verilecek. Dijital panoda yerel gazetelerin yayınlanması ve vatandaşların gazetelere ve haberlere daha kolay erişim sağlama imkanına kavuşacak.

Belediye başkanı Prof. Dr. Alim Işık imzalanan protokolün Kütahya’ya ve Kütahya Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olmasını temenni etti.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Kütahya Belediyesinin Kütahya yerel basınına sağladığı desteklerden dolayı Başkan Işık ve ekibine teşekkür etti. İmzalanan protokolün ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, görev süresi içinde hayata geçen projeler, hazırlıkları tamamlanan ve ihale aşamasına gelen projelerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.

İki buçuk yıllık görev süresi içinde Kütahya’da birçok alanda Türkiye’ye örnek olan ilkleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Işık, özellikle akıllı şehir uygulamaları konusunda Çevre ve Şehirlik Bakanlığının diğer belediyelere örnek göstereceği uygulamaların gerçekleştiğini ifade etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37