Kuzey Makedonya Bakanı, Başkan Hürriyet'i ziyaret etti

Kuzey Makedonya Bakanı, Başkan Hürriyet'i ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Kasım 2019 Çarşamba 16:57
 Kuzey Makedonya Bakanı, Başkan Hürriyet'i ziyaret etti
Kuzey Makedonya Cumhuriyeti dış yatırımlardan sorumlu bakanı Dr. Elvin Hasan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Hürriyet, "Gerek şehrimize yapılacak yatırımlarda; gerekse Türk yatırımcıların sizin ülkenizde yapacağı yatırımlarda köprü olmak istiyoruz" dedi.

 GURUR DUYDUK

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Dış Yatırımlardan Sorumlu Bakanı Dr. Elvin Hasan kentimize gelerek İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Bakan Dr. Elvin Hasan, “Hemşerilerimizi çok sevdik. Siz de Balkanlısınız ve sizi bu makamlarda görmekten gurur duyduk. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi. 
İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hürriyet, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum.  Hemşerilerimi görmek çok keyifli oldu. Bize düşen bir durum olduğunda da yatırımcı soydaşlarımızın işini kolaylaştırmak anlamında her zaman iş birliğine hazırız.  Gerek şehrimize yapılacak yatırımlarda gerekse Türk yatırımcıların sizin ülkenizde yapacağı yatırımlarda köprü olma noktasında biz de elimizi taşın altına koymaya hazırız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 13.11.2019 17:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37