Lale satışları başlıyor

Lale satışları başlıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Kasım 2018 Cumartesi 14:13
 Lale satışları başlıyor

8 farklı renkten oluşan lale soğanlarının satışlarına 12 Kasım Pazartesi başlanacak. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Nisan ayında gerçekleştirilecek olan 12. Lale Festivali’nin ilk ayağı olan lale soğanı satışlarına 12 Kasım Pazartesi günü başlanacak. 12 ilçenin tamamında 16 ayrı noktada, bu yıl 8 çeşit renkte lale satışa sunulacak. Bu yıl her bir pakette 5 adet soğan bulunacak ve 5 bin paket lalenin satışı yapılacak. Stantlarda Sarı, Mor, Pembe, Kırmızı, Mor, Bordo-Sarı, Kırmızı-Sarı ve Beyaz olmak üzere 8 farklı renkte lale bulunacak. Paketlerin tanesinin 5 TL fiyatla satılacağı lalelerin, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

KENTİN HER BİR NOKTASINDA

Kente renk katacak ve festivalde yarışacak olan lale soğanlarının satışları kentin genelinde gerçekleştirilecek. Stantlar İzmit ilçesinde Cumhuriyet Parkı, Belsa Plaza ve Fevziye Camii önünde bulunacak. Ayrıca Kandıra Merkez, Karamürsel Belediyesi önü, Gölcük Çarşı ve Değirmendere Çınarlık Meydanı, Gebze Eski Hamam önü ve Mustafa Paşa Camii önü, Darıca Eski Belediye Binası, Çayırova Fatih Caddesi, Dilovası Belediye Binası önü, Körfez Ağadere Caddesi ve Kartepe Köseköy İstasyon Mahallesi Halk Pazarı, Başiskele Yeni Belediye binası önü ve Derince Belediye binası önünde de stantlar yer alacak.

EN GÜZEL LALE YETİŞTİRİLECEK

Nisan ayında yapılacak olan 'En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin' yarışmasına katılmak isteyen vatandaşların şimdiden lalelerini alıp ekmeleri gerekiyor. Yarışmaya katılacak vatandaşlar, aldıkları laleler ve yanında verilen satış fişi ile birlikte Nisan ayında Sekapark’ta yapılacak olan festival yarışma alanında stantlardan başvuruda bulunabilecek.

Son Güncelleme: 10.11.2018 14:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37