banner55

Malatya Battalgazi'de imar yolu çalışmaları

Malatya'da Battalgazi Belediyesi, kış ayı nedeniyle ara verilen Çamurlu mahallesindeki toplam 3 bin metre uzunluğundaki yeni imar yolu açma çalışmalarına yeniden başladı.

01 Mart 2021 Pazartesi 14:17
Malatya Battalgazi'de imar yolu çalışmaları

MALATYA (İGFA) - Battalgazi Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında başlattığı ve kış ayı nedeniyle ara verdiği yeni imar yolu açma çalışmalarına yeniden başladı. Ekipler, ilk olarak Çöşnük Mahallesi önünden Çamurlu Mahallesi'ndeki Venk Caddesi'ne açılan 3 bin metre uzunluğundaki yeni imar yolu açma çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Battalgazi’nin dört bir yanına yeni imar yolları kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Osman Güder, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların hem trafik ağının genişletilmesine,  hem de bölgede yapılacak olan yapılaşmalar için büyük önem arz ettiğini söyledi. Battalgazi Belediyesi olarak bu zamana kadar yollarımıza 150 milyon liranın üstünde bir yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Güder, "60 kilometrenin üstünde yeni imar yolumuzu açtık. Özellikle Beydağı eteklerinde çalışmalarımızı başlattıktan sonra arsa ve arazi sahibi olan insanlarımız veya müteahhitlerimiz nasıl bir çalışma yapabilecekleri hususunda bizden bilgi almak istiyorlar. Battalgazi Belediyesi olarak burada büyük bir emek veriyoruz. Beydağı eteklerindeki yeni imar yolumuzu açarken buradaki eğimli olan alandan çıkan taşları da vatandaşlarımızın rahat ulaşım sağlaması için yol yapımında kullanıyoruz" diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37