banner55

Malatya'da Hafize Gürkan'a 'özel' ziyaret

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyeleri olan özel gereksinimli (down sendromlu ve otizmli) çocuklar ve anneleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan’ın misafiri oldular.

05 Nisan 2021 Pazartesi 17:12
Malatya'da Hafize Gürkan'a 'özel' ziyaret

MALATYA (İGFA)- Park Makam’da ağırlanan çocuklar ve annelerine Hafize Gürkan özel ilgi göstererek, sohbet ettiler. Hafize Gürkan, özel gereksinimli çocuklar ve anneleri ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlikte yaşamanın hazzını yakalamanın ön şartının, ön yargısız ve kucaklayıcı bir bakış açısı ile mümkün olabileceğini ifade etti.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, Hafize Gürkan’ın daveti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, "Bugün amacımız bir arada olarak güzel bir gün geçirmek. Annelerimizi daha iyi anlamak ve onların her daima yanlarında olduğumuzu belirtmek" dedi.

Down Sendromlu çocuk annesi Selma Nacar, özel gereksinimli çocuklara sahip olan ebeveynlere, imtihan kavramının zorluğunu kolaylığa çevirerek anlatmanın önemli olduğunu söyleyerek ilgi ve alakalarından dolayı Hafize Gürkan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37